Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti constă din cinci cabinete de consultaţii cu biomicroscoape şi dotări moderne în care examinează o parte din medicii unităţii noastre, după un orar specific.

 

Consultațiile în ambulatoriul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti se pot face cu bilet de trimitere de la medicul oftalmolog însoțit de actul de identitate și act doveditor al contribuției la CNAS (adeverință de salariat sau talon de pensie).

De asemenea, este obligatorie programarea telefonica prealabila la medicul respectiv. Pe baza acestor programari, medicii emit liste si paza de la poarta permite numai intrarea celor care figureaza pe acestea. Listele complete cu telefoanele medicilor se afla pe site-ul spitalului la sectiunea Pentru Pacienti.

 

Din aceeași categorie: Documente și condiții pentru internare * Numere telefon programări intervenții chirurgicale * Ambulatoriul de specialitate * Facilități pentru pacienți * Afecțiuni ce impun internarea * Legislație

Date de contact

  Adresa:
  Piața Alexandru Lahovari, nr. 1, sector 1
  Bucuresti

  Telefon:
  021.319.27.51 (centrala):

  021.319.27.52 (secretariat)

  Fax: 021.210.78.64

  E-mail:
  pacienti@spitaloftalmologie.ro – întrebări din partea PACIENȚILOR

  oftalmologie@gmail.com – mesaje și comunicări oficiale din partea INSTITUȚIILOR PUBLICE

Harta

  harta

Despre

Cel mai mare spital din Romania și din Sud-Estul Europei specializat în urgențe oftalmologice, chirurgie și patologie medicală oftalmologică cu 142 de paturi structurate pe cele 3 secții.